Friday, July 23, 2010


Eda Taşpınar'dan eksiğim değil bel çevresinde fazlam var o yüzden al sana tatil günlüğü!

Ha gittim ha gidicem derken bodruma geldim azizim. Ne çok seveni ve sevmeyeni varmış ve ben de bodruma muhtar olmuşum durduk yere bunu farketmemiştim tabi. Şimdi benim Antalya sevdalısı ve tabiki de fake kot-kıl fetişi ve zengin koca merakı üçlüsüne sahip rus kızı sevdalısı bir arkadaşım var. Gelicem öğrendi ya gidiceğimi yok efendim bodrum şöyle kötü yok çok türk var yok üstüne işerler. Olayı sonradan öğrendim ki maça kızı mı ne sikimse bi yer varmış geceliği 300 400 euro orda da kazmanın teki kafayı bulup milletin kafasına işemiş hah bunun faturası da Bodrum'a gidenlere ve boş yere para harcayıp mal mal davranmalarına çıkmış olmuş. Anacım bende o kadar para olsa hani 5 gün kalsam 1500 euro'dan 3000 lira eder en kötüsünden çıkar avrupaya giderim dicem de ayyy pardon orada da çok türk vardı ıyyy di mi.

Neyse konu tazeyken sinirimi de boşalttım iyi oldu, ilk bodrum çıkarmasını kazasız belasız dün yaptım efendim. Yaptım da ne yaptım ama...önce dolmuşta cak cak cak sakız çiğneyen ve 'mierrsiii' diye konuşan iğrenç bi abla daha sonra sikimsonik bi mekana gidicem de bizimkileri bulucam diye bodrum merkezde abartısız 3 kilometre koşturmak zorunda kalmam. Hah fena da olmadı hani ben tabi ki de 'ameaannnn sanki herkes incecik mi bındık bındık göbeğim hem pek şirinim hem benim yüzüm güzel ruhum sarışın' bık bık bık diyerek rejim mejim yapmadım. Hah maruz kaldığınız bu işkence için de hepinizden özür dilerim erkek kısmısı...kısmetse seneye artık. Gittim buldum bizimkilerle bi kaç tekila bi kaç bira derken bu arada da yanımızda yemin ederim 15 yaşında çocuklar var kafalarını buz kovasına sokup serinlemeye çalışıyolar hadi kalkın Kule'ye gidelim dedik. Bu arada unutmadan benim boğazımda nal kadar bi yumru yazın ortasında boğazım şişmiş alkolle anca dindirmeye çalışıyorum acısını. Bu böyle gece takribi 5'e kadar sürdü sonra ben na şurada bahsettiğim adam var ya zaten onunla mesajlaşıyodum 'ayyy bebüşüm çok sıkıldım ben dolmuşta yeaaa' diye zorla ve yine yine yine yüzsüzce kendimi arattım tabi bu sırada bendeki talihsizlik değerlerini göze alarak birisi gece gece kafama falan kusmasın diye gittim dolmuşta en arkaya oturdum, önümde de şu benim 1 sene boyunca uğruna mala bağladığım bi adam vardı ya yemin ederim onun 60lı yaşlardaki hali var kafayı yaslamış cama durup durup 'neden kalkmıyo ki yaaa bu dolmuşşş....neden ki yaaa' diyip duruyo, yanımda kafaları kah önlerine kah omzuma düşen iki tane memur kılıklı herif en köşede de giderkenki dolmuşta da gördüğüm boyutları elbezini aşmayan bir elbise giymiş olan varoş tiki bi abla var. İşte aradı bu ben tabi ufuuuu o zamana kadar ne mesajlar çekmişim yok boğazım da şiş aman da içemiyorum da ilaç aldım da (allah var yalan değil...de o ilacı ben 3-4 tekila 3-4 biradan sonra aldım hani son 1 saatte hakkaten içmedim hiçbişey!) şimdi bu adam bizim buraya baya yakın bi güzide beldemizde kalıyo ama da cümbür cemaat abisi bilmemnesi dıdısı dıdısının dıdısı ben de bi ara gel mel demiştim Bodrum'a baktım gelebilecek gibi değil eh gelemezse de adamı önümüzdeki 6 ay boyunca son 2 görme şansımdan (bak planı hala kendi kafamda kurdum şimdi ben bu gitmeden 1-2 gün önce gidicem ya hı hıı kesin ekmez beni kesin görüşürüz ankarada da diyorum içimden) birini kaçırmış olcam.

Bunları kafamda kuraaa kuraa kuraaa bi yandan zaten yol tutmuş sesim mıyır mıyır çıkıyo bi yandan tekilaların etkisiyle kafam dönüyo bana bi cesaret geldi (normalde gelmiyomuş gibi sanki) 'eee beni ne zaman çağırıyosun?' gibisinden bi laflar ettim allahtan adam alıştı mı nedir artık bu hallerime hiç bozuntuya vermedi akabininde ben bi triplere girdim falan sadece 'kaç tane içtin sen bakıyım?' dedi ben iyice börtü böcek kalp kalp kalp moduna girdim. Yok anacım ben bu türk filmlerindeki utangaç naif gizemli kızlardan olamıyorum hamurumda yok...ille şu sarışın sürtükler gibi dan dan adama ne istediğimi söyleyeceğim, konuşuruz monuşuruz dedi bu da neyse dedim oh en azından 'ne alaka yeaaa' gibi bi çıkış yapmadı da şurda önümdeki amcaya salya sümük ağlamak durumunda bırakmadı beni.

Sabah da kalktım anam ağzımın içi şap gibi başım desen ağrıyo saat 12 olmuş öğlen dedim iyisi mi ben bi havuza gidiyim yattım malak gibi havuzun başında bi bacağım yanmış diğeri yanmamış bi de üstüne güneş çarptı heralde baygınlık geçirdim resmen 3 saat falan uyudum dönünce böyle rüyamda allahım neler görüyorum yok işte mükemmel bi işim var bi yandan yazı yazıyorum yok tek taşımı kendim almışım ama da süper bi ilişkim de var tüm sevdiklerimi falan gördüm, tüm eski sevgililerimin hayatı bok gibi gidiyodu 0 beden kızlara herkes 'ıyyy bu ne beee çok iğrençsin kızaaaam' diyo rus kızları geldikleri çöplüğe dönüp votkanın gözüne vuruyodu falan. Dedim allahım böyle bi rüya gördüysem ölüyorum ben kesin tabi o sırada içimden de diyorum 'oh neyse allahtan bu gecelik beni pek iyi gösteriyo ağdamı yaptırmışım lan keşke saçlarım da 5 saatlik sevişme maratonundan çıkmış gibi gözükmese şimdi bana 'kevaşe karı kimbilir kimlerle sevişti de güneşin alnında böyle allahından buldu' demezler inşallah' falan falan. Sonra uyandım haliyle insan gider adama 'ayyy rüyamda seni gördümmm iyi misin cnm muck' falan der klişe olsa da yiyo lan erkekler bunu valla.

Bi gözüm açık bi gözüm kapalı 'oyhşşş mal gibi güneşin altında yatmışım fenalık geçirdim' yazdım o değil bu hareketlerimden sonra adam 'lan tip desen tip yok göbekli möbekli, eh hafif salaklık da var bunla kurulacak gelecekten de ilerdeki potansiyel çocuklardan da bi bok olmaz' deyip kendini 'döner kebabb ben seni çok seviyorr' dan başka bi bok bilmeyen sarışın bi yellozun tekine kaptırsa gıkım çıkmaz.

Ama ben hep diyorum hoşlandığım erkeklerin en büyük ortak noktası ne yazık ki bana maruz kalıyor olmaları.

Sunday, July 18, 2010


Erik kadar şanssızım, Berrak Tüzünataç kadar sarhoşum!

Uzun zamandır yazamıyorum buraya oysa ohoooo neler neler var yazıcak da bi türlü ya elim gitmiyo ya götüm yemiyo ama da artık tutamıycam kendimi. Zaten ben ne zaman sarhoş olsam önce birine sardırır sarhoş mesajları çekerim sonra ertesi gün hooop uyanır kendimi bişeyler yazmaya veririm. Daha istanbul maceraları, Pucca karısının kitabı, bi iki ağlak biraz da hırs dolu baba yazıları var yazıcak ama dedim ya bi kısmına elim gidemedi bi kısmını götüm yemedi.

Bi herif var şimdi bi yandan da nası üç buçuk atıyorum okuyacak da götü kalkacak diye ama da şimdiye kadar zaten egosuna sağladığım sponsorluk hizmetleri sayesinde götünün tek rakibi türk hava yolları olsa gerek, varsın olsun...zaten ilerde öldüğümde bu heriflerin hepsi gelip mezarım başında "rahmetliyi iyi bilirdik ha, iyi pompalamıştı özgüvenimi" diyecek bundan eminim...umarım arada iyi de sevişiyodu orospu karı sevdi mi de yıldız tilbe kadar arabesk seviyo, gözleri tamamen kapalı moduna geçiyodu der de bunca çabalarım boşa gitmez. Zira eminim yaşarken şu ahir ömrümde kıymetimi bilmeyecek bu soyuna çomak soktuğumun erkekleri.

Neyse kimdir nedir çok ayrıntı veremeyeceğim de ben bu adama iyiden iyiye sardırdım hatta bi ara 2 hafta boyunca aralıksız ve istikrarlı bi şekilde ekti de beni yine de polyanna'yla süt kardeşmişcesine "ayyyy canımmm çok çalışıyo yaa illa ki arıcakkk" diye bekledim de bekledim...bu arada da bol bol ütü yaptım. Ütü ilginç bi ev işi ha psikopatçasına hayatımdaki herşey düzeliyormuş hissine kapılıyorum ütü yaptıkça. İşte en sonunda görüştük bu herifle geçen gün zaten de ertesi günü hoop tatile gitti. Benim her yaz kaderim de bu ha...ya adam tatile gider hemen ya ben bi yerlere giderim sonra afedersin at sikine benzer daha başlamamış ilişki. Ama da bu sefer valla ki bok etmicem hem çok da takılmıcam herşeyi oluruna bırakıcam kendi türümün Dalai Lama'sı neblyim secret filozofu olcam.

Diyodum kiiiiiiiiiiiii....oryantasyon vardı dün. Yine ağzımla içemedim tabi...hayır korkuyorum bi gün ya şu facebookta videosu dolaşan çakma manken karıya dönücem ya da celebrity misali allah ne verdiyse birilerini pataklıcam...bırakıyorum o yüzden alkolü valla bak. Hah işte ne diyodum sonra buna bi mesaj atmışım ben gece 3.30 civarında...hiç şaşırmadınız di mi? Bi de yazamamışım ki..."çok" dicekken çnk yazmışım falan. Mal gibi ayyyy tatilde çok mutlu pek mutlu ol falan gibisine bişeyler saçmalamışım. Hayır beyin bedava bedava diyolar da bence bende o da yok ha en büyük korkum küçüklüğümden beri dahi muamelesi yapılmış bi bebe olarak bi gün bunları bi psikologa anlattığımda beni bi özel eğitim merkezine yollaması. Çünkü bi insan bu yaşa gelip de hala ergen hayatı yaşayamaz ya..yemin ederim bence takribi 15 yaşından sonra beynim çalışmayı durdurdu.

Bi de hakkaten garip lan bu adam böyle açıyorum "ne garip adam" dinliyorum falan "bebüşüm al bu şarkıyı sana adadım" deyip dinletesim geliyo. Höfff yine kaçmasa benim mallıklarımdan dolayı bu da ya. Yani çünkü hem oluruna bırakmış gbiyim ama hem de "al götür beni bebeyim seninim!" diyesim geliyo böyle eve kitleyip günlerce tavşanlar gibi sevişesim var mesela adamla, ya da dost hayatı yaşayalım falan o akşam işten gelsin ben ona içksini hazırlayım günün yorgunluğunu unutturayım. Bunları okusa götüyle gülcek bana bundan da eminim ama biraz da zaten okusun diye yapmıyosam şerefsizim.

Şimdi telefonunu açsın mesela mesajı görünce "salak lan gerizekalı yemin ederim bu kız" desin ama yine de azcık da olsa gülümsesin istiyorum...hah o bana böle sarhoş mesaj atsa benim tepkim öyle olurdu misal. Ama dedim ya benim beynim anca bi kırım kongo kanamalı kenesininki kadardır, hani adama yapış ooooh koala misali götünden ayrılma o kadar bendeki mantık.

Bi de dün birilerine çok pis atar yaptım da naptım hatırlamıyorum ya. Allahım bi gün biri elinin tersiyle evire çeviredövecek beni ondan korkuyorum sırf o yüzden bi daha votka motka yok bana. Ara tara tırım tırıs yok yani!

Şu an mesaja bakıp bakıp kafamı yastığa gömüyorum sonra tüm gücümle enerji yolluyorum telefona "allamm nolur arasınnn nolur valla bak uzunca bi süre başka hiçbişe istemicem senden" diyorum.

Çıksa şöyle bir yerlerden kiraz gibi ansızın
fena mı olurdu yani?